Webbplatsen använder sig endast av nödvändiga cookies/kakor som krävs för att webbplatsen ska fungera. Läs mer om hur vi hanterar cookies/kakor.

Ok

Jobba hos oss

Ett arbete inom Svensk Försäkring i Samverkan ger dig möjlighet att få vara en del av den mångsidiga försäkringsbranschen.

Om du arbetar inom Svensk Försäkring i Samverkan (SFIS) har du alltid din anställning hos någon av de organisationer som ingår i SFIS.

Du får även vara del av vår gemensamma arbetsplats där vi alla arbetar med olika intressanta och samhällsnyttiga frågor på uppdrag av försäkringsbranschen.

Här kan du läsa mer om alla organisationer inom SFIS.

Lediga jobb

Information om lediga jobb hittar du på våra organisationers webbplatser

Flera organisationer - en gemensam arbetsplats

SFIS är en väldigt speciell arbetsplats inom försäkringsbranschen – faktiskt rätt så unik.

Här får du arbeta med de intressanta och spännande uppdrag som våra olika organisationer hanterar.

Men du får också möjlighet att lära mer om andra delar av försäkringsbranschen. Inom SFIS arbetar vi med frågor som rör allt från pensioner till oförsäkrade fordon, från tvistlösning till stulna bilar, från reglering till utbildning. Och mycket mer.

Vi delar samma arbetsplats, har gemensamt intranät och gemensamma personalaktiviteter. Vi sitter i trevliga lokaler nära Karlaplan i Stockholm.

Totalt är vi strax över 200 kollegor som arbetar inom SFIS.

Förmåner

Som anställd hos någon av SFIS organisationer omfattas du av försäkringsbranschens kollektivavtal och tjänstepensionsavtal.

Alla medarbetare erbjuds även ett antal olika förmåner så som sjukvårdsförsäkring, friskvårdsbidrag och subventionerad massage.

För att våra medarbetare ska kunna kombinera arbete med familj och fritid har vi flexibla arbetstider, möjlighet till att arbeta hemma samt löneutfyllnad för den som är föräldraledig. Vi erbjuder även möjligheten att teckna förmånliga gruppförsäkringar.